21 серпня відбулося жеребкування, яке визначило порядок розташування політичних партій у виборчому бюлетені.  За результатами жеребкування, першою у списку стоятиме політична партія Українська платформа «Собор». Останньою, 22-ю випало бути Радикальній партії Олега Ляшка. Другою у бюлетені буде політична партія «УДАР Віталія Кличка». Третьою – політична партія «Зелені».

Несподіваними виявилися результати жеребкування для принципових конкурентів парламентських перегонів Партії регіонів та Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина». Представникам опозиції випала нагода швидше дізнатися своє місце у списку. Вони підійшли до барабана 14-ми та витягнули 19-ту позицію у бюлетені. Вісімнадцятими до барабану підійшли представники Партії регіонів, які забезпечили цій політичній силі 20-те місце у списку. Таким чином, два принципових конкуренти, партія влади та опозиції у виборчому бюлетені стоятимуть поруч.

 Розташування політичних партій у виборчому бюлетені згідно результатів жеребкування.

ПП “Народно-трудовий союз України”

Політична партія “УДАР Віталія Кличка”

Політична партія “Зелені”

ВО “Громада”

Українська Національна Асамблея

Наша Україна

ПП “Україна майбутнього”

Українська партія “Зелена планета”

Партія “Руський блок”

Партія Зелених України

Політичне об’єднання “Рідна Вітчизна”

ПП Українська платформа “Собор”

ПП “Нова політика”

ВО “Батьківщина

Партія пенсіонерів України

КПУ

Партія Наталі Королевської “Україна — вперед”

Партія регіонів

Соціалістична партія України

Ліберальна партія

ВО “Свобода”

Радикальна партія Олега Ляшка

Представники Громадянської мережі ОПОРА відзначають, що процес жеребкування було організовано на високому рівні. Зі слів координатора виборчих програм ОПОРИ Ольги Айвазовської, Центральна виборча комісія забезпечила прозорість процедури, що є запорукою чесного розподілу місць у виборчому бюлетені.