Цирк, Запорожье, инцидент, акробаты, гимнасты, травма

У цирку Запоріжжя акробати під час виступу не втрималися і зірвалися з висоти. В результаті вони зазнали серйозних травм. Директор Запорізької обласної клінічної дитячої лікарні Юрій Борзенко у коментарі «Суспiльному» розповів, у якому вони зараз стані.

27 квітня стало відомо, що двоє неповнолітніх гімнастів впали з триметрової висоти прямо на арену цирку. Йдеться про 15-річного хлопця та 12-річну дівчинку, як написали в Національній поліції Запорізької області.

Правоохоронні органи розпочали досудове розслідування, а діти зараз перебувають у лікарні. За попередніми даними, їх життю нічого не загрожує.

«Відомості про подію слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 271 (Порушення вимог законодавства про охорону праці) Кримінального кодексу України», — йдеться у повідомленні.

Голова Запорізької обласної клінічної дитячої лікарні Юрій Борзенко у коментарі журналістам поділився, що стан гімнастів зараз ближчий до середнього рівня тяжкості та медики продовжують надавати їм допомогу.

«У свідомості. Перебувають у реанімації, але ми помістили їх туди про всяк випадок. У дівчинки струс мозку, вона скаржиться на головний біль, а у хлопчика перелом двох стоп. Ушкодження внутрішніх органів немає», — заявив Юрій Борзенко.

Фото: Суспільне