КИЛЛЕР ЗАПОРОЖЬЕ 11 ИЮНЯ-

Вранці 11 червня близько восьмої ранку біля підʼїзду багатоповерхівки 4 пострілами невідомий вбив директора департамента правового забезпечення міськради Запоріжжя Максима Денщика. Вбивця втік з місця злочину.

У Запоріжжі вбили директора департаменту правозабезпечення мерії Максима Денщіка

Директор департаменту правового забезпечення Запорізької міської ради Максим Денщік

У поліції відкрили кримінальне провадження по статті за умисне вбивство.  

Згодом з’явились нові подробиці: на записи камер потрапив чоловік, схожий на підозрюваного, який, ймовірно, скоїв умисне вбивство запорізького чиновника вранці 11 червня. Про це повідомляє 061 з посиланням на орієнтування поліції.  

“Поліція Запоріжжя розшукує невстановлену особу за підозрою у скоєнні умисного вбивства в Олександрівському районі міста”, — зазначається у орієнтуванні. 

Громадян, які впізнали особу на відео або мають інформацію про злочин просять повідомляти за телефонами: +380 50 524 3139, +380 98 357 33 13 або 102.

ОФІЦІЙНА ІНФОРМАЦІЯ ПОЛІЦІЇ

Запорізька поліція розшукує невідому особу, яка скоїла вбивство посадовця

Зловмисник здійснив чотири постріли в чоловіка, від отриманих поранень той помер. Поліція закликає відгукнутися громадян, які стали свідками або володіють будь-якою інформацією, що допоможе у розслідуванні та розшуку фігуранта.


Напад відбувся вранці 11 червня в Олександрівському районі обласного центру. Попередньо встановлено, що біля підʼїзду багатоповерхівки невідома особа з вогнепальної зброї здійснила чотири постріли у місцевого посадовця та зникла з місця події. Потерпілий помер під час реанімаційних заходів.

Якщо ви володієте будь-якою інформацією, яка допоможе встановити особу зловмисника, повідомте за номерами телефонів: 0505243139; 0983573313 або 102.

Відділ комунікації поліції Запорізької області

запорізька поліція розшукує невідому особу, яка скоїла вбивство посадовця
запорізька поліція розшукує невідому особу, яка скоїла вбивство посадовця

За фактом убивства посадовця Запорізької міської ради слідчі Головного управління Нацполіції в Запорізькій області розпочали розслідування.

ПРОКУРАТУРА

«За процесуального керівництва прокурорів Запорізької обласної прокуратури розпочато розслідування за фактом умисного вбивства… Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Головного управління Нацполіції в Запорізькій області», — повідомляє пресслужба Офісу генпрокурора у Фейсбуці.

ВЛАДА

Запорізька обласна військова адміністрація анонсувала посилення заходів безпеки в обласному центрі після резонансного вбивства місцевого посадовця.

«Спільно із правоохоронцями будемо проводити превентивну роботу з викорінення криміналітету в обласному центрі. Окрема увага — до посилення заходів безпеки мешканців міста на вулицях. Працюємо на упередження», — написав у Телеграмі начальник Запорізької ОВА Іван Федоров.